Smørstegt brød med svampe og trøffelcreme. Pyntet af med revet citronskal og urter.
Contiteret and rørt med portvin og urter. Stegt sprød i japansk raps, serveres med wasabi creme.
Monzio Compagnoni Franciacorta Brut Millesimo fra 2019
(der tages forbehold for ændringer i vin menu)
Stegt dansk torsk, syltetgulerod i havtorn, selleripure, ristet hasselnød. Hollandaise pisket med brunet smør.
Valenciso White Barrel Fermentet. 2022 Rioja Alta fra Spanien.
Håndskåret tatar af okse. Dehydreret tomat, fermenteret pebermayo, jordskokkechips og karse.
Christope Moreaux Sancerre. 2022 fra Frankrig.
Rosastegt andebryst med varme krydderier. Orange sauce, kartoffel terrin med bacon og svampe, mørke bær og urter.
Albino Armarni Amarone della Valpolicella Classico. 2017 fra Italien.
Citrontærte, saltet karamel, hvid chokolade smagt til med hyldeblomst og lakrids, estragon og saltede peanuts.
Konge Portvin fra Portugal. Dalva Port Colheita fra 2011.
Kontakt os med din bestilling, eller hvis du har spørgsmål og ønsker.