Vi er to passionerede mennesker
Madsens Catering består af én udlært kok Stine og én udlært slagter Søren. Vi brænder for at levere gode catering menuer, hvor vi glæder andre mennesker med en delikat gastronomisk madoplevelse. Vi er altid stolte af den mad, som vi sender ud, da vi laver mad med sjæl og omtanke. Vi laver alt mad helt fra bunden og med en masse kærlighed.
Vi laver mad til mange former for selskaber og anledninger. Derudover kan vi også tilbyde frokostordning. Hvis du ønsker en snak om frokostordning, må du meget gerne ringe til os på telefon 24 22 35 40.
Stine
Stine Madsen blev udlært kok i 2001. Hun har arbejdet 3 år i London som kok, hvor hun fik kokkefaget godt ind under huden. Hun er efterfølgende vendt tilbage til Danmark, hvor hun har arbejdet som kok på både HP i Allerød og Haldor Topsøe i Lyngby.
Søren
Søren Madsen blev udlært hos slagter Hornsleth i Farum i 2004. Han fik smag for kokkefaget i forbindelse med sin slagteruddannelse, og har derfor også erfaring som kok. Han har arbejdet som som kok hos Geo Niro i Søborg, og som souschef på DBC i Ballerup.