Menu
Til forside

Kontakt os på

2422 3540


DER ER NU 2 TAPAS MENUER AT

                       VÆLGE IMELLEM.

       DERUDOVER HAR VI NU OGSÅ SÆSON

                           TAPAS MENUER.


                      MINUMUM 10 PERS.


                       325  KR. PR. PERS.

               




           NYT  NYT NYT NYT NYT NYT NYT


           NU KAN I OGSÅ FÅ BØRNE TAPAS.

           BESTILLES SAMMEN MED JERES         

           TAPAS POSE. 85 KR. PR. BARN



Vigtigt at vide når du bestiller


  •  Service skal rengøres inden aflevering


Læs mere her

Vinmenu

Udover vores menuer har du også mulighed for at bestille vin hertil.

Vi kan sammensætte vin så de passer til netop din smag og til menuen.

A la carte menu

Forretter


Laksemousse på bagt laks rørt med krydderurter, 38 % creme friache og lime. Hertil citron "Kaviar" og sprød rugbrød.

85 kr.


Cappacio med rucola, parmesan og olivenolie.

75  kr.


Krebsehalesalat lavet på citronmayonaise med masser af krydderurter, hertil flute og smør.

75  kr.


Røget laks på bund af flødestuvet, helbladet spinat. Pyntet med citronolie og ristede mandler.

90 kr.



Cremet kartoffel- og porresuppe med ristet bacon og kørvel.

60 kr.




Hovedretter


Kalvefilet stegt med honning og hyldeblomst, hertil små ristede kartofler med masser af krydderurter,  sauté af årstidens grønt og svampe sauce.

180 kr.


Madsens Pulled pork burger. Langtids braisseret nakke af svin i egen rub. Hertil hjemmebagte burgerboller med sesam, cremet slaw, 1/2 bagekartofler med paprika og chili mayonaise.

165 kr.


Citronmarineret kalkuncuvette med sprøde grøntsager, små stegte kartofler med krydderurter og forårsløgscreme.

155 kr.


Kalvesteg stegt som vildt med waldorfsalat, 1/2 æbler med gele, hvide kartofler, sky sauce og syltet tyttebær.

185 kr.


Gammeldaws krogmodnet flæskesteg med rødkål, brunede kartofler, hvide kartofler, surt og brun sauce.

160 kr.


Friskbagt brød til maden, hertil smør pyntet med havsalt 25 kr. pr. pers.



Desserter


Chokolade brownie med tranebær og nødder hertil  frisk frugt og creme fraiche.

75 kr.


Æble crumble med kanel hertil vanille creme fraiche.

65 kr.


Mørk chokolademousse smagt til med rom og appelsin, hertil marineret ananas med vanille og anis.

60 kr.


Klassisk tiramisu med massala, kaffe, mascapone, cognac og ladyfingers.

65 kr.


Stines cheese cake med lime gele.

75 kr.



Natmad


Asparges suppe med kødboller. Hertil Hjemmebagt flutes.

55 kr.


Løgsuppe med ostebrød.

50 kr.


God krydret tomatsuppe med timian crutons.

50 kr.


Frikadeller med kartoffelsalat og syltede agurker.

100 kr.


Tarteletter med høns i asparges.

75 kr.



Ved bestilling henviser vi til Praktisk Info.

Madsens Catering IVS v/ Stine og Søren Schou Madsen

Vassingerødvej 141   -   3540 Lynge

Telefon 24 22 35 40   -   madsenscatering@gmail.com