Gode råd om opbevaring

 

Madsens Catering - mad med sjæl

 

Vi anbefaler følgende for opbevaring og servering af vores mad.

 

 

Opbevaring før servering

  • Varm mad, skal altid forblive i varmekasserne og de må ikke åbnes før servering.

 

  • Salatbuffet kan opbevares tildækket på køl ved max. +5 °C.

 

  • Dressinger og smør skal opbevares tildækket på køl ved max. +5 °C.

 

  • Fisk, skaldyr og pålæg skal opbevares tildækket på køl ved max. +5 °C.

 

  • Kold dessert skal forblive i kølekassen eller i køleskab max. +5 °C.

 

  • Frossen dessert skal sættes på frost min. ÷18 °C.

 

  • Såfremt De ikke har køleskabe til deres kolde varer, så lad varerne stå i termokasserne ind til servering.

 

Servering

  • Hvis maden ikke serveres i vores emballage, skal det være i rene skåle/fade.

 

  • Alt maden må ikke stå fremme i mere end max. 2 timer.

 

Genbrug af rester

  • Rester bør ikke genanvendes, resterne bør kasseres.

 

Velbekomme

Madsens Catering

Madsens Catering IVS v/ Stine og Søren Schou Madsen

Vassingerødvej 141 - 3540 Lynge

Telefon 24 22 35 40 - madsenscatering@gmail.com

 

Gode råd om

opbevaring og servering af maden