Gode råd om opbevaring

Kontakt os på

2422 3540


Madsens Catering - mad med sjæl


Vi anbefaler følgende for opbevaring og servering af vores mad.



Opbevaring før servering

  • Varm mad, skal altid forblive i varmekasserne og de må ikke åbnes før servering.


  • Salatbuffet kan opbevares tildækket på køl ved max. +5 °C.


  • Dressinger og smør skal opbevares tildækket på køl ved max. +5 °C.


  • Fisk, skaldyr og pålæg skal opbevares tildækket på køl ved max. +5 °C.


  • Kold dessert skal forblive i kølekassen eller i køleskab max. +5 °C.


  • Frossen dessert skal sættes på frost min. ÷18 °C.


  • Såfremt De ikke har køleskabe til deres kolde varer, så lad varerne stå i termokasserne ind til servering.


Servering

  • Hvis maden ikke serveres i vores emballage, skal det være i rene skåle/fade.


  • Alt maden må ikke stå fremme i mere end max. 2 timer.


Genbrug af rester

  • Rester bør ikke genanvendes, resterne bør kasseres.


Velbekomme

Madsens Catering

Madsens Catering IVS v/ Stine og Søren Schou Madsen

Vassingerødvej 141   -   3540 Lynge

Telefon 24 22 35 40   -   madsenscatering@gmail.com   


Gode råd om

opbevaring og servering af maden