Til Dronningens tale
– Sprød lille tærte med røget laks, frisk fennikel og toppet med
limepeber.
– Hjemmefritteret linse snacks med varme krydderier.
– De gode slagterpølser fra Slagter Jesper med tomat, chili og
oregano.
Forret:
– Cremet svampesuppe lavet på Shiitake svampe, kyllingefond og
dansk fløde.
– Trøffelristet græskarkerner.
– Citrus og æble marineret urtesalat.
Hovedret:
– Krogmodnet ryg af okse stegt med groft kværnet
peber og havsalt.
– Sprød kartoffeltærte med pancetta, timian og oregano.
– “Brændt” blomkål med brunet smør og soya.
– Hr. Madsens whisky sauce med rosmarin
– Pyntet med frisk timian.
Dessert:
– Mørk chokolade mousse med rom og appelsin.
– Amaretto syltede kirsebær og brombær.
– Sprød marengs med lakrids.
– Pyntet med frisk mynte.
Brød og smør:
– Fru Madsens koldhævet hjemmebagte brød med grove kerner,
durummel og olivenolie.
– Smør pyntet med urter og grov peber.