Nytårsmenu 2018

Madsens Catering IVS v/ Stine og Søren Schou Madsen

Vassingerødvej 141 - 3540 Lynge

Telefon 24 22 35 40 - madsenscatering@gmail.com

 

Madsens Catering - mad med sjæl

 

Vigtigt at vide når du bestiller

 

  • Service skal rengøres inden aflevering

 

 

 

Nytårs menu 2018

 

 

 

 

Så er menuen til årets største og sidste dag klar. Vi har igen i år lavet en menu med tanke på gode friske råvarer samt masser af god smag.

I år har vi lavet en 4 eller 5 retters menu.

Tillægsretten skal bestilles af hele selskabet og det er kun den ene tillægsret som skrevet, man kan vælge fra eller til.

Pris pr. couvert for 4 retter 410 kr. Min. 2 couverter

Pris pr. couvert for 5 retter 495 kr. Min. 2 couverter.

Brød og smør pr. couvert 25 kr.

 

 

Madsens Catering Nytårsmenu 2018 byder på følgende:

 

Til Dronningens tale:

Italiensk lufttørret salami med fennikelfrø.

Fru Madsens hjemmebagt knækbrød med masser af kerner.

Saltede mandler.

Hr. Madsens hjemmepisket estragon mayonaise.

 

Forret:

Svampe suppe lavet på fond af franske landkyllinger, dansk fløde, sherry og trøffel. Pyntet af med tørsaltet pancetta og urter.

 

Mellemret/Tillægsret (skal bestilles af hele selskabet)

Andelevermousse med æble perler, mango coulis, smørstegt rugbrød og fennikelskud.

 

Hovedret:

Fersk oksemørbrad af irsk højlandskvæg i bedste kvalitet. Stegt med havsalt og frisk kværnet sort peber.

 

Kugle af mør gris fra nakken, rørt med portvin, sennep og mørk øl. Fritteret sprød i panko rasp.

 

Kartoffel timbalemed ægte parmesan, mandler og frisk oregano.

 

Frisk grønkålssalat med hindbær syltede ribs. Vendt i vinaigrette af lokal honning og æble eddike. Drysset med saltristede solsikkekerner.

 

Madagaskar pebersauce smagt til med fløde og brandy.

 

(Brød og smør kan tilkøbes menuen.)

 

 

Dessert:

Hvid chokolade creme af høj kvalitets chokolade smagt til med hyldeblomst og saltede citroner. Pyntet med skovsyre.

 

Lille folie pose med hjemmelavet marengs drysset med lakrids og hindbær.

 

 

 

 

Bestilling til Nytårsmenuen er senest den 28. December.

Afhentes på dagen mellem 11.00 - 13.00