Tapas Buffet

Tapas buffet 1

 

 

Små tærter med slagter bacon, æbler og citrontimian.

 

*

Sortfodsskinke

 

*

Fritteret kugle af langtids braisseret gris, rørt med sennep og pilsner. Serveres med pære puré.

 

*

Kalvebryst braisseret i flere timer med varme krydderier. Hertil skovsvampe mayonaise og syltede rødløg.

 

*

Blandet oste med Madsens sylt.

 

*

Asiatisk agurkesalat med det halve af Østen samt saltede nødder på toppen.

 

*

Grillet flankesteak med chimichurri sauce. Toppet med mynte, sesam og chili.

 

*

Dagens friskbagte brød og smør.

 

325 kr. pr. pers.

Minumun 10 couverter.

 

 

 

Tapas buffet 2

 

Sprøde grøntsager med cremet hummus lavet med spidskommen, hvidløg og paprika.

 

*

 

Madsens graved laks med tranebærcreme med hvidløg. Toppet med radisse og fennikel salat.

 

*

 

Rilette af svinekæber kogt på mørk øl og kalvefond. Hertil syrligt marineret frisée salat.

 

*

 

Charcuterie bræt med pølser, paté og syltede gode sager.

 

*

 

Saltbagt selleri med trøffelmayonaise og ærteskud.

 

*

 

 

Svinebryst marineret i Madsens hemmelige marinade. Pyntet med koriander og basilikum. Hertil crunchy chili dip.

 

*

 

Dagens friskbagte brød og smør.

 

325 kr. pr. pers.

Minimum 10 pers.