Tapas Buffet
Til forside

Kontakt os på

2422 3540

Tapas buffet 1



Små tærter med slagter bacon, æbler og citrontimian.


*

Italiensk fennikel pølse på fad med aioli .


*

Fritteret kugle af langtids braisseret gris, rørt med sennep og pilsner. Serveres med pære puré.


*

Kalvebryst braisseret i flere timer med varme krydderier. Hertil skovsvampe mayonaise og syltede rødløg.


*

Blandet oste med Madsens sylt.


*

Asiatisk agurkesalat med det halve af Østen samt saltede nødder på toppen.


*

Grillet mør okse med chimichurri sauce. Toppet med mynte, sesam og chili.


*

Dagens friskbagte brød og smør.


325 kr. pr. pers.

Minumun 10 couverter.




Tapas buffet 2


Sprøde grøntsager med cremet hummus lavet med spidskommen, hvidløg og paprika.


*


Madsens graved laks med tranebærcreme med hvidløg. Toppet med radisse og fennikel salat.


*


Helstegt kalveculotte stegt med grov peber og havsalt. Hertil fed bearnaise creme og rodfrugt chips.


*


Charcuterie bræt med pølser, paté og syltede gode sager.


*


Saltbagt selleri med trøffelmayonaise og ærteskud.


*



Svinebryst marineret i Madsens hemmelige marinade. Pyntet med koriander og basilikum.  Hertil crunchy chili dip.


*


Dagens friskbagte brød og smør.


375 kr. pr. pers.

Minimum 10 pers.