Take away tapas

 

Madsens Catering - mad med sjæl

 

Poserne skal bestilles senest onsdag aften.(med mindre der er udsolgt)

Og skal afhentes fredag mellem 13-18 på Vassingerødvej 141.

Tapas poser

Første fredag i hver måned kan du bestille tapas poser til afhentning. I poserne vil der være 6-8 mindre retter, nok til 2 personer.

Poserne skal bestilles senest onsdagen før, dog efter først til mølle princip. Vi har før måtte sige udsolgt til mange kunder, så bestil i god tid. Ved udsolgt meddeles dette på facebook og her på hjemmesiden.

Afhentes mellem 13 - 18 på dagen.

 

 

 

 

 

 

Tapas menu fredag d. 2. November

 

Asparges suppe med hønsefond og fløde. Hertil kødboller.

 

Madsens biksemad med hjemmesyltede rødbeder.

 

Grønkålssalat med mango vinaigrette og syltede solbær.

 

Røget svinemørbrad med urter, revet citronskal og rosa peber. Hertil rygeostcreme.

 

Pastasalat med cremet dressing, karry, kylling og bacon.

 

Rørt paté med løg, cornichons, persille og creme fraiche.

 

Panna cotta med lakrids, anis og fennikelfrø. Hertil bær kompot.

 

275 kr. pr. pose, nok til 2 personer.

 

Husk at vi har et stort udvalg af vine, specielle øl og sodavand i butikken.

Om fredagen hvor vi har Tapas poser er der også friskbagt brødsalg, oliven, snacks og månedens Tapas vin tilbud.

NYT NYT NYT NYT NYT

Nu har vi også børne Tapas . Disse kan bestilles sammen med jeres Tapas pose.

 

Børne Tapas fredag d. 2. November.

 

Madsens biksemad med ketchup.

 

Lufttørret skinke omkring ostestænger.

 

Melonsalat med mynte.

 

Panna cotta med lakrid og fennikelfrø.

 

 

 

85 kr. pr. barn, bestilles sammen med Tapas posen.

 

 

 

 

Tapas menu fredag d. 7. December.

 

Græskarsuppe med ingefær, fløde og hvidvin.

 

 

Helstegt svineryg med Madsens glasseret rødkål.

 

 

Små steget kartofler med havsaltog grov peber. Hertil kold bearnaise creme.

 

 

Waldorffsalat med æble, selleri, vindruer og cremet dressing. Pyntet med valnødder og skovsyre.

 

 

Kyllingenuggets med tatarsauce.

 

 

Rødbedesalat med appelsin og syltet solbær.

 

 

Ris a la mande med kirsebærsauce.

 

 

275 kr. pr. pose, nok til 2 personer.