Take away tapas

Kontakt os på

2422 3540


Madsens Catering - mad med sjæl


Poserne  skal bestilles senest onsdag aften.(med mindre der er udsolgt)

Og skal afhentes fredag mellem 13-18 på Vassingerødvej 141.

Tapas poser

Første fredag i hver måned kan du bestille tapas poser til afhentning. I poserne vil der være 6-8 mindre retter, nok til 2 personer.

Poserne skal bestilles senest onsdagen før, dog efter først til mølle princip. Vi har før måtte sige udsolgt til mange kunder, så bestil i god tid. Ved udsolgt meddeles dette på facebook og her på hjemmesiden.

Afhentes mellem  klokken 13.00 - 18.00 på dagen.


                  OBS OBS OBS OBS OBS OBS!!!!!!!!

 Venligst vær opmærksom på at fra. 7. Juni vil afhentning

af Tapas poser, fremadrettet være fra 15.00 - 18.00.

 

 

 

 

 

 

                                      

Tapas menu fredag d. 5. April

 

Sørens fiskesuppe. Hertil aioli.


Rødbedesalat med hindbær vinaigrette og gedeost.


Røget svinemørbrad med urter, sort peber og fennikel.


Rørt paté med cornichons, persille, løg og creme fraiche.


Bønnesalat med blandet bønner, rødløg, kørvel og feta.


Kartoffel pizza med rosmarin, parmesan og olivenolie.


Chokolade mousse smagt til med appelsin og havsalt.

 

 

 

275 kr. pr. pose, nok til 2 personer.

 

Husk at vi har et stort udvalg af vine, specielle øl og sodavand i butikken.

Om fredagen hvor vi har Tapas poser er der også friskbagt brødsalg, oliven, snacks og månedens Tapas vin tilbud.

NYT NYT NYT NYT NYT

Nu har vi også børne Tapas . Disse kan bestilles sammen med jeres Tapas pose.

 

Børne Tapas fredag d. 1. Marts.

 

Kartoffel pizza med rosmarin, parmesan og olivenolie.


Kyllingelår med paprika, sesam og soya.


Sprøde chips med cremet ostedip.


Chokolade mousse med appelsin og havsalt.

 

 

 

 

85 kr. pr. barn, bestilles sammen med Tapas posen.

 

 

 

 

Tapas menu fredag d. 3. Maj

 

 

Stines karry/fersken suppe med forårsløg og rejer.




Rødbede hummus med tahin, hvidløg og groft peber.




Charcuteri med spanske og italienske pølser. Hertil aioli.




Svinefilet med persille pesto.




Små kartofler i fransk vinaigrette med urter, kapers og rødløg.




Madsens Cæsarsalat med kylling, parmesan og cremet dressing.




Blandet oste med hjemmelavet marmelade.

 

 

 

275 kr. pr. pose, nok til 2 personer.