Take away tapas

 

Madsens Catering - mad med sjæl

 

Poserne skal bestilles senest onsdag aften.(med mindre der er udsolgt)

Og skal afhentes fredag mellem 13-18 på Vassingerødvej 141.

Tapas poser

Første fredag i hver måned kan du bestille tapas poser til afhentning. I poserne vil der være 6-8 mindre retter, nok til 2 personer.

Poserne skal bestilles senest onsdagen før, dog efter først til mølle princip. Vi har før måtte sige udsolgt til mange kunder, så bestil i god tid. Ved udsolgt meddeles dette på facebook og her på hjemmesiden.

Afhentes mellem 13 - 18 på dagen.

 

 

 

 

 

 

Tapas menu fredag d. 7. September

 

Cremet kartoffel/porre suppe med bacon og rosmarin.

 

Svampestuvning med masser af persille og hvidløg.

 

Saltbagt selleri med timian og citron. Hertil trøffel mayonaise.

 

Kyllingespyd med ristet kokos, koriander og lime.

 

Helstegt svine porchetta i skiver. Rullet med sort peber, citron og oregano.

 

Kikærtesalat med grillet peberfrugt, grønne urter og tomat pesto.

 

Blandet oste med syltet havtorn med Grand Manier.

 

275 kr. pr. pose, nok til 2 personer.

 

Husk at vi har et stort udvalg af vine, specielle øl og sodavand i butikken.

Om fredagen hvor vi har Tapas poser er der også friskbagt brødsalg, oliven, snacks og månedens Tapas vin tilbud.

NYT NYT NYT NYT NYT

Nu har vi også børne Tapas . Disse kan bestilles sammen med jeres Tapas pose.

 

Børne Tapas fredag d. 7. Sept.

 

Kyllingespyd med kokos og lime.

 

Pizza med pepperroni, ananas og revet ost.

 

Sprøde chili snack kugler.

 

Kanelsnegle.

 

85 kr. pr. barn, bestilles sammen med Tapas posen.

 

 

 

 

Tapas menu fredag d. 5. Oktober.

 

Rødbedesuppe med rosmarin, hønsefond og fløde. Hertil peberrodscreme.

 

 

Skåret charcuteri med oliven tapanade og cornichons.

 

 

Rødkålssalat i appelsin dressing. Toppet med tørret tranebær og saltede nødder.

 

 

Svinerillette med grov sennep og syltede rødbeder med anis.

 

 

Pizza med kartoffel, rosmarin og parmesan.

 

 

Cous cous med tørret frugt, mynte og kokos flager.

 

 

Bagte ferskner med mørk sukker og kanel. Hertil mascarpone creme fraiche med mynte.

 

 

275 kr. pr. pose, nok til 2 personer.