Take away tapas

 

Madsens Catering - mad med sjæl

 

Poserne skal bestilles senest onsdag aften.

Og skal afhentes fredag mellem 13-18 på Vassingerødvej 141.

Tapas poser

Første fredag i hver måned kan du bestille tapas poser til afhentning. I poserne vil der være 6-8 mindre retter, nok til 2 personer.

Tapas menu fredag d. 2. Marts

 

Aspargessuppe med kødboller.

 

Rilette af grisen, lavet med æbler og øl. Hertil grov rødbede chutney.

 

Kyllingenuggets af inderfilet. Hertil estragon maýonaise.

 

Pastasalat med grøn pesto, panchetta bacon og grillet peberfrugt.

 

Romainesalat med grillet agurk og mynte. Hertil mormor dressing med rosmarin og grov peber.

 

Langtids braiseret kalvebryst kogt med humle og urter. Serveret med timian syltet tyttebær.

 

Gammeldaws æblekage med makroner og flødeskum.

 

250kr pr. pose, nok til 2 personer.

 

Husk at vi har et stort udvalg af vine, specielle øl og sodavand i butikken.

Om fredagen hvor vi har Tapas poser er der også friskbagt brødsalg, oliven, snacks og månedens Tapas vin tilbud.

NYT NYT NYT NYT NYT

Nu har vi også børne Tapas . Disse kan bestilles sammen med jeres Tapas pose.

Børne Tapas fredag d. 2. Marts.

 

Kødsauce med peberfrugt og gulerødder. Hertil pasta vendt i olivenolie.

 

Kyllinge nugget med mayonaise dip.

 

Frisk frugt skåret i stykker.

 

Æblekage med makroner og flødeskum

 

75 kr. pr. barn, bestilles sammen med Tapas posen.

 

 

 

 

Tapas menu fredag d. 6. April

 

Thaisuppe med kokos, ingefær, kyllingefond og rød karry.

 

 

Bagte løg med balsamico, honning og citron timian.

 

 

Tærter med pærer, gedeost og rosmarin. Hertil yoghurt dressing med honning og citron.

 

 

Solbær og basilikum marineret svineryg. Hertil sommerkål i frisk vinaigrette.

 

 

Små slagterpølser med hjemmelavet ketchup med havtorn.

 

 

God gammeldags kartoffelsalat med løg, purløg og ymer. Drysset med ristet bacon.

 

 

Chokolade mousse med Grand Manier og grov krokant.

 

 

 

 

 

 

 

250kr pr. pose, nok til 2 personer.